23.06.2024

Процес розділки м’яса складає в собі декілька етапів обробки. Але перш ніж потрапити на ваш стіл, м’ясо проходить великий шлях починаючи від обробки, охолодження, формування продуктів до пакування.

Усі ми хочемо, щоб м’ясо, яке ми купуємо було свіжим, бо ми його їмо сами, та даємо його дітям. Готуємо ми з м’ясом майже кожен день, але не завжди продукція відповідає якості.

Якщо звертати увагу на самого виробника, який займається постачанням товару на прилавок магазинів, треба зауважити деякі моменти.

Поговоримо про сам процес виробництва

Охолодження проходить по спеціальних стрічках, які проносять м’ясо через холодильні камери.

Придбати такі стрічки можна в нашому інтернет-магазині: https://promua-group.com/ua/zamki-mekhanicheskie-flexco 

Коли м’ясо вже розділили, вимили та охолодили, воно їде в цех пакування, де проходить підготовку до продуктів.

Основним та найголовнішим аспектом зберігання м’яса свіжим є транспортна стрічка, яка закривається на спеціальні замки та провозить сам продукт через усі методи обробки.

Особливість в тому, що якщо ця стрічка перестає працювати, то увесь процес стоїть, а м’ясо псується.

Дуже важливо купувати професійні стрічки, щоб усе працювала так, як треба. І не було перебоїв в роботі.

На нашому сайті є великий вибір: https://promua-group.com/ua/

Можливість адаптувати стрічкові конвеєри до різних видів продукції та умов експлуатації.

Зберігати м’ясо правильно дома

Щоб м’ясо після магазину залишало свій смак та свіжість ми рекомендуємо спробувати декілька методів зберігання.

Покладіть його в холодильник, щоб воно не псувалось, але хочемо нагадати, що краще не класти його в пакеті, бо воно може зіпсуватися, краще використовувати спеціальні контейнери, або пакети для зберігання м’яса.

На самій нижній полиці холодильника температура вважається самою низькою.

Можете використовувати морозильну камеру, якщо одразу не збираєтесь готувати його.

Не забувайте купувати м’ясо у перевіреного постачальника, бо це ваша безпека та здоров’я.